Spørsmål og svar for jobbsøkere

De vanligste spørsmålene vi får i forbindelse med rekruttering, handler om sikkerhetsklarering, søkeprosessen og arbeidshverdagen i Forsvarsmateriell.

Få svar på praktiske spørsmål

Bannerbilde-IKTkap_MIME

På jobb for å utruste forsvaret

Forsvarsmateriell skal planlegge og gjennomføre omfattende investeringer og løpende anskaffelser til alle grenene i Forsvaret. I tett samarbeid med Forsvarets logistikkorganisasjon (FLO) forvalter vi også alt materiell og sørger for forsvarlig utfasing. 

Hos oss jobber det blant annet jurister, økonomer og ingeniører. Du vil få jobbe i et dynamisk og tverrfaglig miljø sammen med medarbeidere med høy kompetanse. 75% av våre ansatte har høyere utdannelse, altså bachelorgrad eller mer. De som jobber hos oss har sivil eller militær utdannelse, eller en blanding av militær og sivil utdannelse.  

Vi jobber etter lean metodikk og jobber aktivt med kontinuerlig forbedring gjennom videreutdanning og prosessutvikling. Vi har en egen prosjektlederutdanning for de som vil bli prosjektledere hos oss. Prinsix er Forsvarets prosjektmodell og omfatter ​det overordnete rammeverket som standardiserer hvordan materiellinvesteringer skal planlegge​​s og gjennomføres i forsvarssektoren. Litteraturen til Prinsix er tilgjengelig på egne nettsider.

Hos oss vil du få være med på et viktig samfunnsoppdrag, nemlig å anskaffe materiell til Forsvaret og sørge for at Forsvaret har det beste utstyret til å forsvare landet vårt.

Vi tar vare på våre ansatte

 

Fleksibel arbeidstid. Forsvarsmateriell skal være et godt sted å være. Vi har forståelse for at våre ansatte er i ulike faser i livet, og legger til rette for at alle skal få et balansert forhold mellom jobb og fritid. Normal arbeidstid er fra 07.30 - 15.00, med kjernetid fra 09.00 - 14.30.

Bedrifthelsetjeneste. Vi har en avtale med Forsvarets bedriftshelsetjeneste.

Trening i arbeidstiden. Du får mulighet til å trene inntil to timer per uke i arbeidstiden. Vi har tilgang til militære treningssentre med styrkerom og ulike gruppetimer ved alle våre lokasjoner.

Barnehage. Enkelte av våre arbeidssteder tilbyr barnehage.

Gunstige pensjons- og forsikringsordninger. I Forsvarsmateriell har vi gode pensjons- og forsikringsordninger gjennom Statens pensjonskasse samt mulighet for medlemskap i Forsvarets personellservice som også tilbyr gunstige forsikringer, lån og spareordninger.